halsojobb.se

-->

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Speciallaboratoriet, Huddinge

Ort
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Speciallaboratoriet, Huddinge

 

Du som gillar utmaningar, varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt gillar att ta eget ansvar, sök till oss! På vår enhet arbetar över 30 kreativa, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du blir en av oss och delar vår vision ”patienten först”. 
 
Om tjänsten
Klinisk patologi och cytologi är en viktig del av den moderna sjukvården. Utredningarna som utförs vid kliniken för patologi/cytologi är i många fall avgörande för att en patient ska få rätt diagnos och rätt behandling. Det är två tillsvidare tjänst på heltid 40 timmar i veckan som finns vid vårt Speciallaboratorieenhet i Huddinge.
 
Speciallaboratoriet i Huddinge har idag över 30 medarbetare. Våra huvudsakliga arbetsområden är organiserade i 5 laboratorier, Immunologi, flödescytometri, elektronmikroskopi, molekylär och njur-och transplantationslaboratoriet.
Nu söker vi medarbetare till två av våra laboratorier:

NJUR- OCH TRANSPLANTATIONSPATOLOGI: Vi hanterar 1600 preparat årligen i akutverksamhet från bedömning vid biopsitagning över alla histologiska arbetssteg till avancerade analyser, t ex immunofluorescens och immunofärgningar. Vi bedriver även forskning i vårt labb. Här har man även beredskap i hemmet ungefär var femte helg.

IMMUNOLOGIPATOLOGI: Vi utför diagnostik, utveckling och utbildning på ett utav landets största immunhistokemiska laboratorium, för att diagnostisera sjukdomar samt följa upp behandlingseffekter. Vårt provmaterial är främst vävnad och celler med olika tumörfrågeställningar. Analysarbetet bedrivs med teknisk utrustning men även manuella tekniker. Arbetet är varierande och kommer huvudsakligen att utgöras av laborativt analysarbete men också utvärdering av resultat. Även kvalitetsarbete och underhåll av utrustning ingår. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och flödesarbete för att effektivisera våra processer.
Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med möjlighet till metodansvar.
 
Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag och vi tillämpar flextid. På njur-och transplantationlaboratoriet har man jour och beredskap ungefär var femte helg. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser. 
 
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 
Vi söker 
Vi söker en ny engagerad medarbetare till Speciallaboratorieenheten, Huddinge. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten. 
Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; AnsvarMedmänsklighet och Helhetssyn. 

 
Kvalifikationer 
 Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller likvärdig. Erfarenhet inom patologi och /eller något liknande är meriterande men inget krav. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Speciallaboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset