halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till LNP 5

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till LNP 5

Nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta med provtagning på våra närvårdslaboratorier. Värdesätter du patientkontakt och trivs i en serviceinriktad roll? Varmt välkommen att ansöka!  

Laboratorier för närvård och preanalys (LNP) ansvarar för provtagningscentralerna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge, provtagningscentralen vid Danderyds sjukhus samt provtagning på cirka 40 närvårdslaboratorier inom region Stockholm. 

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av en trevlig arbetsgrupp med ett fint samarbete. Vi tar ett gemensamt ansvar för vårt arbete och hjälper varandra att tillsammans skapa den bästa vården för våra patienter. För att du ska få en bra start hos oss erbjuds du en tydlig introduktionsplan som anpassas utifrån din tidigare erfarenhet och dina behov, där du bland annat får utbildning i provtagning på barn.

Vi är en spännande verksamhet där det finns goda möjligheter för dig att utvecklas i ditt arbete. Som biomedicinsk analytiker finns möjlighet att få ett eget ansvarsområden på enheten, exempelvis som områdesansvarig handledare för studenter eller som metodansvarig.

Som anställd hos oss får du självklart ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, till exempel friskvårdsbidrag. 

Om tjänsten
Nu söker vi en legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande till LNP 5, som har laboratorier i Åkersberga, Täby, Vallentuna och Upplands Väsby. Vi har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering, men vid semestrar och sjukdom kan det bli aktuellt att hjälpa till att bemanna andra laboratorier. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med provtagning på både vuxna och barn samt att göra närvårdsanalyser. Du kommer även att vara delaktig i introduktion och utbildning av nya medarbetare och studenter. 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden är förlagd under dagtid, måndag - fredag. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • arbetar bra med andra människor. 
  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.
  • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller kandidatexamen med laborativ inriktning.

Meriterande:

  • Erfarenhet av blodprovstagning på patienter, arbete på närvårdslaboratorium eller med patientnära analyser.
  • Erfarenhet av strukturerat förbättringsarbete.
  • Erfarenhet av serviceyrke.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation eller examensbevis 

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till LNP 5

Karolinska Universitetssjukhuset