halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/ cytologi, Södersjukhuset

Ort
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/ cytologi, Södersjukhuset

 

Om tjänsten
Laboratoriet för klinisk patologi och cytologi är en del av Karolinska Universitetslaboratoriet och bedriver verksamhet vid Södersjukhuset och Danderyds sjukhus samt Karolinska Universitetssjukhusen i Solna och Huddinge.
 
Vi söker nu BMA till vårt patologilaboratorium då vi har flyttat in i helt nya och mycket större lokaler. Under hösten kommer vi därför även att utöka volymen av prover. 
Laboratoriet är planerat enligt LEAN med bra ventilation, moderna utrustning samt ergonomisk arbetsmiljö.
Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du till stor del utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter vid ett histopatologiskt laboratorium, både i team och enskilt. Detta kan bland annat vara utskärning där man assisterar läkare och har ett eget ansvar för vissa delar av processen. Tjänsten erbjuder stor variation med många moment. Vi ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor. I arbetet ingår bäddning, snittning, fryssnitt, storsnitt och histokemiska färgningar av vävnad, samt delegerad utskärning. Vi har även ett immunologi lab.
Vi jobbar ständigt med förbättringsarbeten och kvalité.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och en trevlig arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team som bestående av biomedicinsk analytiker och undersköterskor som har ansvar för analysprocessen under hela vägen.
Södersjukhuset har stor produktion inom områdena bröstcancer, gastro, urologi och gynekologi.
 
Vi söker
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för Karolinska värderingar, medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.
 
Kvalifikationer
Krav: legitimerad Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare.
Meriterande: Arbetserfarenhet inom området.
 
Intervjuer och rekrytering kommer att pågå under ansökningstiden. Urval sker löpande så ansök redan idag.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker eller motsvarande till klinisk patologi/ cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset