halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Till Visby lasarett, vackert beläget strax intill ringmuren vid Östersjöns strand, söker vi nu dig som vill göra livsviktiga insatser i ett engagerat flerprofessionellt gäng. Arbetsplatsen är LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland med bland annat Kemlab, Blodcentralen/Transfusionsmedicin samt Mikrobiologen.

På vårt multidisciplinära sjukhuslaboratorium lägger vi stor vikt både vid medarbetarnas trivsel och vårt kvalitetsarbete. LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland omfattar Kemlab, Blodcentral, Mikrobiologen, Antikoagulantia-mottagning, Fyslab och Vattenlab.

Arbetsuppgifter

LMCG är ett mindre laboratoriemedicinskt centrum men med flera olika områden. Därför har vi stora möjligheter till varierade arbetsuppgifter och ständig utveckling. Du kommer att arbeta brett, men tonvikt kan ligga på klinisk kemi och transfusionsmedicin, eller mikrobiologi. Arbetsuppgifterna kan omfatta allt från provmottagning, administration och registrering av prover i våra labdatasystem, samt sedvanliga automatiserade och manuella analysmetoder.

Du kommer också ha kontakt med annan vårdpersonal och övriga kunder.

För oss är det viktigt med ständig förbättring, och vi satsar på kompetensutveckling för våra anställda.

Kvalifikationskrav

Du som söker är legitimerad eller nyexaminerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av klinisk kemi, transfusionsmedicin eller mikrobiologi. Du har ett positivt bemötande gentemot våra kunder och kan också förklara och hjälpa dem med frågeställningar. Förutom god datorvana så är du noggrann, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och lära dig nya saker. Vi ser det som meriterande om du har medverkat i handledning.

Du arbetar på schema med schemalagda helger och kvällar enligt individuellt önskeschema. Tjänstgöring natt kan ingå efter upplärning och enligt överenskommelse. Viss möjlighet till flextid.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Michel Silvestri
Enhetschef/leg. biomedicinsk analytiker, med dr
0498-268431, 0704-477604
Kerstin Wessman
Facklig representant, Leg biomedicinsk analytiker/Vårdförbundet
kerstin.wessman@gotland.se
Marie Bosarfve
Facklig representant, Leg biomedicinsk analytiker/Naturvetarna
marie.bosarfve@gotland.se
Logga

Biomedicinsk analytiker

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Dela detta jobb