halsojobb.se

BI-utvecklare sökes till unikt vårdbolag

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

BI-utvecklare sökes till unikt vårdbolag

Om oss  
Tiohundra är ett modernt vårdbolag som vill se fortsatt kompetensutveckling inom BI, Master Data Management, processutveckling och nya relevanta IT tekniker som t ex machine learning, big data, information management och molnbaserade tjänstearkitekturer för att stödja digitalisering av processer. Vår IT-avdelning består av 14 medarbetare och arbetsplatsen är belägen i fina lokaler i centrala Norrtälje. Vi erbjuder dig arbete i en nytänkande organisation som är föregångare inom hälsa, vård och omsorg där chefer och medarbetare förväntas ta initiativ och nyttja sitt handlingsutrymme, våga pröva nytt och inspirera medarbetarna att utvecklas. Vi har stort fokus på vidare effektivisering och utveckling. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   
 
Om tjänsten 
Som BI-utvecklare hos Tiohundra kommer du att utveckla vårt Data Warehouse för att lägga grunden för vår vidare digitalisering och analys av data. I din roll kommer du mer specifikt att:  Samla in och strukturera data som grund för analys  Utveckla och underhålla vårt Data Warehouse  Vara delaktig i projekt och strategiska beslut kring användande av data-analys Skapa verktyg för analyser och rapporter. 
Om dig 
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, önskvärt är även utbildning från högskola/universitet. Du har 2-3 års arbetslivserfarenhet inom området och kompetens inom Microsoft-relaterade produkter. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet av Business Intelligence, och har utvecklat med hjälp av en eller flera BI-verktyg, t ex: Microsoft SQL Server, Microsoft SQL Server Integration Service, Analysis Service, Reporting Service, Business Intelligence Development Studio, Power BI, Sharepoint BI. Du har även T-SQL kompetens. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i projektform.
 
Som person är du glad och öppen, noggrann och serviceinriktad och har förmåga att skapa bra relationer. Vi lägger mycket stor vikt vid att du tar eget ansvar, har ett eget driv samt en god initiativförmåga. Du kan lösa uppgifter med gott omdöme, arbetar gärna i grupp men trivs även med att driva egna projekt. Tjänsten kräver körkort.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.      
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
 
Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Dela detta jobb

BI-utvecklare sökes till unikt vårdbolag

Tiohundra AB