halsojobb.se

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar för att förbättra människors hälsa. I samverkan med Karolinska Institutet har sjukhuset sedan länge en framstående plats i svensk forskning och utbildning. Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv.

Vi söker nu en bemanningskoordinator till Bemanningscentrum, där du kommer att utgöra en viktig del för den dagliga verksamheten.

Om verksamheten
Bemanningscentrum, BMC, är Karolinska Universitetssjukhusets interna bemanningsverksamhet. Verksamheten hyr ut sjuksköterskor, undersköterskor och chefer både i Solna och Huddinge, både internt anställda samt från externa bemanningsföretag.

Vi förmedlar kompetenta och serviceinriktade medarbetare med bred erfarenhet till ett flertal av sjukhusets olika verksamheter. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare är föredömen och bärare av Karolinskas värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Nu söker vi en bemanningskoordinator till intern samt extern bemanning.

Om tjänsten
Ditt uppdrag som bemanningskoordinator innebär att du planerar och bokar BMCs egna medarbetare efter de behov som avdelningarna inkommer med. Detta sker i tät dialog med sjukhusets samtliga avdelningar samt med BMCs Sektionschefer.

Utöver personalplaneringen av våra egna medarbetare kommer du dessutom att hantera avrop och beställningar ut mot externa bemanningsföretag. Detta görs i enlighet med LOU (lagen om offentlig upphandling) i vårt ärendehanteringssystem. Du kommer att ingå i ett team av 5 andra bemanningskoordinatorer samt 3 sektionschefer.

Vi söker
Du tycker om och har förmåga att arbeta självständigt utifrån givna riktlinjer. Du tar eget ansvar för ditt arbete och trivs med att organisera och prioritera uppgifterna. Du har god självkännedom och är lyhörd vilket hjälper dig att skapa ett positivt arbetsklimat. Du tar egna initiativ utifrån gruppens gemensamma mål, och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. 

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är mycket serviceinriktad och överträffar verksamhetens förväntningar. Du har ordningssinne och kan strukturera och prioritera arbetsuppgifterna. Du har en god förmåga att se möjligheter och ett intresse att bidra till utveckling av organisationen.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete med bemanning inom vården. Du har mycket god datorvana och förmåga att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska. Du har mycket goda kunskaper i Heroma.

Meriterande: Erfarenhet av liknande arbete samt kunskap och Pibook.

Om rekryteringsprocessen
Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

På Karolinska stödjer HR både chefer och medarbetare i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning. Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vårt HR-arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet. HR-organisationen har ca 140 st medarbetare, och vi vill anställa de bästa, mest kompetenta och drivna personerna till vår HR verksamhet!  

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Bemanningskoordinator till Bemanningscentrum på Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb