halsojobb.se

Bemanningsassistent, tillsvidareanställning på Neuro 1 och Neuro 2 i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Bemanningsassistent, tillsvidareanställning på Neuro 1 och Neuro 2 i Huddinge

Är du en serviceinriktad problemlösare med goda kunskaper i Heroma? Vi söker nu en bemanningsassistent för planering och utveckling av vår bemanning!

Om tjänsten

Tjänsten är placerad inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro. Du kommer att sköta den dagliga samt långsiktiga behovsplaneringen och samordningen av personal på Neuro 1 och 2 i Huddinge. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med arbetstider förlagda till måndag till fredag kl 07.00-15.30.

Du kommer hantera ärenden i Heroma, så som sjukfrånvaro, övertid, passbyten, rätta stämplingar, handlägga ärenden från medarbetare, lägga scheman. Du kommer arbeta med intern och extern bemanning. Ansvara för avropsprocessen gällande extern bemanning. Lägga in behovsbeställningar i Pibook. Du kommer även hantera behörigheter i Navet och i EK som EK administratör.

Vi söker

Vi vänder oss till dig som tänker innovativt och som vill bidra till att utveckla våra arbetssätt kring bemanning! För att lyckas i rollen bör du ha ett utpräglat problemlösningstänk och vara lugn och stresstålig, då du i uppdraget som bemanningsassistent ofta behöver prioritera bland olika arbetsuppgifter.

Du bör vara noggrann och tycka om att variera mellan att arbeta självständigt och i team. Du behöver även ha en god kommunikationsförmåga och känna dig bekväm med att kunna föra dialog med medarbetarna då du har en koordinerande roll i gällande bemanning.

Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning eller högre examen.
  • Annan relevant utbildning med inriktning mot HR och beteendekunskap.
  • Relevant utbildning och tidigare goda kunskaper inom Heroma, schemaplanering, schemaläggning, anställningsavtal, lagar och avtal kopplade till anställning, hälsosam schemaläggning.
  • Insatt i SLL-avtalet.
  • Relevant utbildning och kunskap inom de systemstöd som används för daglig drift gällande schemaplanering och schemaläggning.
  • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

 Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Personligt brev
  3. Utbildningsintyg/betyg

Sök redan idag!

Vi vill ha vår nya kollega på plats så snart som möjligt och kommer därför att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Bemanningsassistent, tillsvidareanställning på Neuro 1 och Neuro 2 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset