halsojobb.se

Logo

Behandlare till Kricas HVB i Örebro

Ansök nu

Behandlare till Kricas HVB i Örebro

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Krica Behandling och Utbildning söker nu ordinarie behandlare till Kricas HVB i Örebro. Vi har behov av behandlare till tillsvidaretjänst på 100% med tillsättning enligt överenskommelse. Vi söker också behandlare för behovsanställning.

Krica vänder sig till unga och unga vuxna med psykisk ohälsa såsom relationssvårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende och aggressionsproblematik. Målsättningen är att ungdomarna ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

Krica HVB i Örebro har plats för 12 ungdomar. Vi tar emot ungdomar i åldern 13-17 år.

Tjänstgöring sker dagtid, kvällstid, helger och sovande jourer enligt schema.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bedriva strukturerad miljöterapeutisk behandling och ansvara för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning samt arbeta med familjer och deras nätverk. Ungdomarnas behandling planeras individuellt i genomförandeplanen i enlighet med BBIC. I tjänsten ingår även kontaktmannaskap och att vara delaktig i den dagliga driften av boendet. Det ingår även behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med unga med psykisk ohälsa eller inom liknande arbete t.ex. psykiatrin, skola eller missbruksvård. Du har utbildning som behandlingsassistent, behandlingspedagog, socionom, psykolog, sjuksköterska med psykiatrisk inriktning eller likvärdig högskoleutbildning. Du är intresserad av, och har förmåga att arbeta med ungdomar vilket kräver ett starkt engagemang, god organisationsförmåga, tålamod och flexibilitet. Du är en god förebild och respekterar individen. Du har förmågan att kunna hantera stressiga situationer och inneha mod att sätta gränser och att vara konsekvent. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta och kommunicera i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kollektivavtal finns. Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning. Verksamheten är HBTQ certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 14001 och 45001.

Senast ansökningsdatum: 2019-09-22, urval kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta enhetschef Ulrika Thornadtsson Holland 070-457 01 48, alternativt vice enhetschef Berivan Ali 070-412 74 93

Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Logo
Behandlare till Kricas HVB i Örebro

Krica Behandling och Utbildning AB