halsojobb.se

Om oss
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  

Om tjänsten
Vi söker dig behandlare/skötare till vårt gruppboende Åkanten i Rimbo. Tjänsten gäller ett vikariat på en nattjänst, deltid på ca 72 % i ca ett år med start i mitten av februari 2020.Du hjälper till att utveckla kundens/brukarens färdigheter med mål att hen självständigt ska klara så mycket som möjligt i sin vardag. Vi arbetar med hälsa och fysisk aktivitet i fokus. Motiverande samtal är en naturlig dialog för att stödja den boende till den utveckling som är prioriterad. Vi har ett salutogent förhållningssätt utifrån KASAM, känslan av sammanhang med meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Vi arbetar för att skapa trygghet och hållbarhet och vi har förståelse för sociala, psykologiska samt kognitiva faktorer som påverkar personen. I arbetet ingår också att dokumentera i den sociala journalen, samt att samverka med ledning, övriga medarbetare, anhöriga, godemän och andra för personen viktiga kontakter. Du kommer att ingå i ett team på nio medarbetare.

Om dig
Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Därtill har du lämplig utbildning för arbetet. Vi ser gärna att du har påbyggnad på din undersköterske-/skötarutbildning alternativt högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Du behöver ha B-körkort för manuell växellåda. Dokumentationserfarenhet i ProCapita är meriterande. 

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Behandlare/skötare till socialpsykiatriskt boende vikariat

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Dela detta jobb