halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi på Centric Care dig som är legitimerad barnsjuksköterska och vill arbeta i Gällivare på en barnavdelning.
Detta är ett sommaruppdrag med start V.27 och sträcker sig fram till V.40. Även om du inte har möjlighet att ta hela perioden så ser vi fram emot din ansökan!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. På avdelningen vårdas barn från prematur v 32 upp till 18 års ålder, barnmedicin, ortopedi och kirurgi. 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom. Bör ha erfarenhet av både prematura barn och äldre barn. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. . Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till Gällivare i sommar

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-05-04

Ansök nu

Dela detta jobb