halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren och skicklig barnsjuksköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av barn som vill jobba på någon barnenhet i Eskilstuna i höst. Uppdragen är fler och är från omgående och hela hösten med trolig förlängning efter årsskiftet. Finns goda möjligheter att påverka ditt schema. 

Vid uppdragets slut finns även möjligheter till nya spännande utmaningar!
Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnavdelning. Ring oss så berättar vi mer!

 
DIN PROFIL
Leg. specialistsjuksköterska inom barn med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet alt sjuksköterska med längre erfarenhet av barn. 


OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till barnavdelningar i Eskilstuna i vår och sommar!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb