halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Vi söker nu en barnsjuksköterska som vill jobba på barnakuten i Uppsala. Uppdraget finns från Sempener fram tills slutet av November med stor chans till förlängning om intresse finns, annars finnsmöjlighet till nya spännande utmaningar!

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

På barnakuten kommer barn och ungdomar som drabbats av livshotande eller svåra akuta tillstånd. Här utförs medicinska bedömningar av sjuksköterskan innan patienterna träffar läkare. Vi tar emot barn 0-18 år. Arbetet utförs i ett lag bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare.

Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt

Journalsystem: Cosmic

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet samt specialistutbildad inom barn.
Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega,Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Barnsjuksköterska till barnakuten i Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

Dela detta jobb