halsojobb.se

logga

Barnsjuksköterska sökes till neonatal i Gävle

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-05

Ansök nu

Barnsjuksköterska sökes till neonatal i Gävle

OM UPPDRAGET
Centric Care söker dig som är barnsjuksköterska alt sjuksköterska till neonatalavdelning i Gävle. Behov finns under sommaren. 

Vi hjälper till med för boende vid behov!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
.Barn som vårdas hos här är i behov av särskild medicinteknisk utrustning, t.ex. behandling med CPAP eller högflödesgrimma, övervakning och speciell omvårdnad. Avdelningen vårdar barn från ca v 28. Arbetet innefattar akutsjukvård, med beredskap att gå på larm på förlossning/operation i kombination med avdelningsjobb. En stor del av arbetsuppgifterna består av att stötta vårdnadshavare att själva sköta omvårdnaden av sitt barn och man följer WHO`s ”tio steg som främjar amning”.

DIN PROFIL
Sjuksköterska gärna med neonatalkompetens och minst två års yrkerserfarenhet. Viktigt att du är trygg i din yrkesroll. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnsjuksköterska sökes till neonatal i Gävle

Centric Care AB