halsojobb.se

-->

Barnsjuksköterska sökes till BRA, Barn Regions Avdelningen K86

Ansök nu

Barnsjuksköterska sökes till BRA, Barn Regions Avdelningen K86

 

Vi är en verksamhet som behöver växa och vi söker nu engagerade och målmedvetna barnsjuksköterskor med stort intresse för det svårt sjuka barnet.

Vi erbjuder  
En arbetsplats med stort engagemang och mycket glädje. Vi utför högspecialiserad vård och erbjuder en individuell inskolning med en tydlig checklista om vad man ska klara av under den tiden.

Våra patienter är barn med både kroniska sjukdomar, akuta sjukdomar eller barn som transplanterat tex, stamceller, lever eller njurar. Åldrarna på barnen varierar från nyfödd till det år de fyller 18, vilket gör att arbetet varierar stort. 

Barnet har alltid sina föräldrar med sig och vårt sätt att vårda är med ett familjefokus där föräldrar och syskon inkluderas på ett självklart sätt i vården. På avdelningen har vi också en egen syskonstödjare som hjälper till med att inkludera syskonet till de sjuka barnet i vården.  
 
På avdelningen värnar vi om den psykosociala arbetsmiljön och vi erbjuder regelbunden handledning i grupp, samt regelbunden fortbildning för att klara av att hålla en god kvalitet i vården. Det finns mycket goda möjligheter till utvecklingsmöjligheter. 
 
Om tjänsten
På avdelningen arbetar du i ett härligt team som behöver utökas för att avdelningen ska kunna växa och ta emot fler barn som behöver vår specifika vård. Idag finns vi på K86 i Huddinge men om ett år flyttar vi in i nybyggda lokaler som anpassas efter våra behov. Vår avdelning kallas BRA som står för Barn Regionvårdsavdelning.

Arbetet som sjuksköterska på avdelningen varierar stort, från hög belastning med hög medicinsk nivå till att ibland vara lugnare perioder. Du omges av en grupp kollegor med lång erfarenhet av svårt sjuka barn och deras föräldrar. Till hjälp finns också en klinisk farmaceut som hjälper till med läkemedel. Du kommer tillsammans med en kollega bland annat ansvara för omvårdnadsdokumentation. 

Vi söker 
Fem sjuksköterskor för tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Vi söker någon med extra intresse för omvårdnadsdokumentation. Vi ser gärna att du är barnsjuksköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av barn och familjevård. Andra meriter är sjuksköterska med erfarenhet från högspecialiserad vård i någon form samt känner dig trygg i rollen som sjuksköterska. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Specialist sjuksköterska med erfarenhet av vård av barn och unga
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska sökes till BRA, Barn Regions Avdelningen K86

Karolinska Universitetssjukhuset