halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en trygg barnsjuksköterska till spännande uppdrag på specialiserad pediatrik i Uppsala!

Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik, där utförs dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och urologi.

Avdelningen är en liten enhet med 3 dagvårdsplatser och 3 vårdplatser där vi tar emot barn, ofta med kroniska och eller komplexa sjukdomar, som är i behov av utredning, regelbundet återkommande läkemedelsbehandlingar, undersökningar och uppföljningar. Vården sker i nära samarbete med våra specialister på barnsjukhusets mottagningar och vi skapar ofta långa relationer med barnen och deras familjer. Att arbeta med barn är ett på många sätt givande och spännande arbete. Avdelningen strävar alltid mot att få barnet delaktigt i vården och samtidigt skapa ett gott samarbete med föräldrarna.

Uppdraget sträcker sig från början av September tom mitten av November.
Arbetstiderna är dag och kväll.

Journalsystem: Cosmic

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska.
I arbetet som sjuksköterska ingår bland annat att utföra provtagningar och läkemedelsbehandlingar, förberedelser inför operationer och undersökningar, samordning och planering.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet ochspecialist inom barn och ungdom.
Gärna erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

 

Logo

Barnsjuksköterska sökes pediatrik till Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb