halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara en del utav vårt team på Barn- och ungdomsmedicin avdelning 44 i Sundsvall?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Barn- och ungdomsavdelning 44 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och våra patienter är i åldrarna 0-18 år. Vi vårdar även barn/ ungdomar med kirurgiska, ortopediska, örn-näsa-hals skador. Vi bedriver samvård och tycker att det är viktig att både patienten och familjen är i centrum. Lekterapin, som är en specialpedagogisk verksamhet och en frizon i vårdmiljön, ingår i vår verksamhet.

Vi söker nu två barnsjuksköterskor/sjuksköterskor till Barn- och ungdomsmedicin, avdelning 44 i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta tillsammans med oss i ett positivt och framåtsträvande team som är oberoende av hyrpersonal?

Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta vårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden. På grund av varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framför allt lärorikt. Vår schemamodell ( 2 av 5 helger) balanserar verksamhetens behov och medarbetarnas önskemål. Du har möjlighet att dina önskemål vid schemaplanering bli tillgodosedda och på så sätt få inflytande över sin arbetstid. Vi har individuell lönesättning och vi tillämpar kompetenstrappan för sjuksköterskor.

Som nyanställd får du ta del av ett väl genomarbetat inskolningsprogram. Vår arbetsplats är trivsam, vi har ett öppet klimat och är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att öka patientupplevd kvalitet, skapa en attraktivare arbetsplats och arbeta kostnadseffektivt. Alla som kommer till oss skall känna sig omtyckta, kompetenta och betydelsefulla!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska/sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och ett intresse eller nyfikenhet kring barnsjukvård. Specialistutbildning i barn- och ungdomssjukvård liksom tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsmedicin är meriterade.

Vi värderar medarbetare med ett öppet sinne med vilja och nyfikenhet att lära mera. Som person söker vi dig som är lugn och stabil med ett gott omdöme. Du är även relationsskapande och har en empatisk förmåga att sätta dig in i annan persons situation. Vi tror att du är en person som bidrar till arbetsglädje och är lyhörd inför patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vid eventuell erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sasha Cavic

Enhetschef

Telefon: 070-4633671

E-post: sasha.alexander.cavic@rvn.se

Susan Reijer

Vårdförbundet

Telefon: 076-0189989

E-post: susan.reijer@rvn.se

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till BUM avdelning 44, Sundsvall

Region Västernorrland