halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska till Barnavdelning 44 och 45, Sundsvall

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska till Barnavdelning 44 och 45, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Område Barn och ungdomsmedicin(BUM) ingår länssjukvård somatik och har ca 200 personer anställda. Barn - och ungdomsmedicin består av både sluten vård och mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH barn. Här vårdas barn och ungdomar från 0-18 år.

På avdelning 44 vårdas barn och ungdomar inom medicin, ortopedi, kirurgi, öron och barnpsykiatri. På avdelningen finns 12 vårdplatser där barnen vårdas tillsammans med förälder. På avdelning 45 vårdas för tidigt födda barn från vecka 28 och sjuka nyfödda barn. På avdelningen finns 12 vårdplatser, med spridning från välmående barn som samvårdas med sina föräldrar till intensivvård med avancerad teknik.

Nu söker vi fler kompetenta medarbetare till våra team vid Barnavdelning 44 och 45 i Sundsvall. Tjänsterna avser tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med en familjecentrerad vård som innebär att föräldrarna är delaktiga i omvårdnaden under vårdtiden. Rollen innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom barnsjukvård och neonatalvård.

När du börjar hos oss får du en individanpassad introduktion och du blir en del i det multiprofessionella teamet. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. På avdelningarna arbetar vi kontinuerligt med att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål med barnet i centrum. Vi har önskeschema och en arbetstidsmodell vilket innebär arbete 2 av 5 helger. Rotationstjänstgöring tillämpas på avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller med specialistkompetens inom barn och ungdomsmedicin. Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård eller neonatalvård är det meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift, flerspråkighet är meriterande.

För oss är din personliga kompetens viktig. Du är ansvarstagande och strukturerad och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser också att du trivs i en omväxlande miljö där du behöver anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan hantera stressiga situationer på ett lugnt och kontrollerat sätt. I vårt team är samarbete en viktig komponent, vi ser därför att det är en förutsättning att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och bidrar till en trevlig stämning i arbetsgruppen.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Inför eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Larsson

Enhetschef

Telefon: 070-5702898

E-post: monica.larsson1@rvn.se

 

Therese Pettersson

Vårdförbundet

Telefon: 060-181237

E-post: therese.pettersson@rvn.se

 

Kristina Strömgård

Enhetschef

Telefon: 072- 4507060

E-post: kristina.stromgard@rvn.se

 

Kenneth Byström

Vårdförbundet

Telefon: 072-5330075

E-post: kenneth.bystrom@rvn.se

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska till Barnavdelning 44 och 45, Sundsvall

Region Västernorrland