halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Familjecentralen, HC Gilleberget

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Familjecentralen, HC Gilleberget

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i Skönsberg cirka 3 km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser.

Nu söker vi en barnsjuksköterska/distriktssköterska till Hälsocentralen Gilleberget i Skönsberg för en tillsvidareanställning, med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny kollega som vill ingå i vårt härliga team på familjecentralen Gilleberget. Du som vill vara med och forma den mottagning vi alla vill jobba på. Dina blivande arbetskamrater som du kommer att arbeta närmast är BVC-läkare och barnsjuksköterska, barnmorska, socialtjänsten och förskolesamordnare. På hälsocentralen arbetar även familjeläkare, distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt ett psykosocialt team bestående av socionom och psykolog.

Vi kan erbjuda dig ett roligt och varierande arbete med ett positivt arbetsklimat med kompetenta kollegor. Du får också goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av primärvård samt barnhälsovård är meriterande. Vi ser att du har en förmåga att arbeta flexibelt, du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser positivt på förändringar. Du är självgående genom att du kan organisera och driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Därtill trivs du i samarbetet med andra och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med dina ansökan,
I denna rekrytering arbetar vi löpande med urvalsarbetet, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-30

 

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Carolina Chruzander

Hälsocentralschef

Telefon: 060-135420

E-post: carolina.chruzander@rvn.se

 

Ylva Östman

Vårdförbundet

Telefon: +4660182453

E-post: ylva.ostman@rvn.se

Dela detta jobb

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Familjecentralen, HC Gilleberget

Region Västernorrland