halsojobb.se

-->

Barnmorskor till Karolinska i Solna & Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Barnmorskor till Karolinska i Solna & Huddinge

 

Barnmorska se hit!
Vår vision är en trygg och säker personcentrerad vård med kontinuitet och delaktighet för den gravida/födande och nyblivna familjen. Du kommer att jobba med hela vårdkedjan antenatalvård, födande och eftervård. Vi arbetar mot målet att som barnmorska hos oss ansvara för en födande i taget.

Vi erbjuder
Patientområde Graviditet och Förlossning på Karolinska Sjukhuset omfattar all graviditets- förlossnings- samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna. Vårt patientområde i Solna och Huddinge består av förlossning, antenatal, eftervård och samvård. Vi tar emot ca 3200 födande varje år i Solna och genomför 4700 förlossningar i Huddinge per år. Vi har hand om såväl normala som högspecialiserade födslar.

Vi har nya fina lokaler på båda sjukhusen. Vårdrummen är universalrum och anpassade för antenatal-, förlossnings- och eftervård.  

Vi erbjuder dig som barnmorska ett stimulerande jobb i bra arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi arbetar med kontinuerligt lärande och systematiskt förbättringsarbete samt jobbar aktivt med kompetensutveckling och med kompetensstegen.  

Din kunskap och ditt engagemang är det viktigaste för oss.

Om tjänsten 
Du kommer att arbeta med helheten antenatal-, förlossnings- och eftervård. Vi söker dig som vill arbeta dag, natt eller blandat dag/natt.  

Vi söker 
Vi söker dig som är relationsskapande, flexibel, engagerad och en mycket god teamarbetare. Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet som barnmorska.  

Du är också handlingskraftig och har lätt för att se vad som behöver prioriteras och utföras, samt tar ansvar för att detta genomförs. Vidare har du god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och deras anhöriga. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad barnmorska. Erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande men inget krav. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV  
3. Utbildningsbevis om legitimation som barnmorska   

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Barnmorskor till Karolinska i Solna & Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset