halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnmorskor till antenatal och eftervård, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Barnmorskor till antenatal och eftervård, Danderyds sjukhus

Barnmorskor till antenatal och eftervård, Danderyds sjukhus

Vill du vara med och utveckla vården för dagens och framtidens kvinnor? Obstetriksektionen söker fler medarbetare!

Vårt anställningserbjudande

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus har nu påbörjat en positiv, omfattande förändring inom obstetriksektionen!

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Därför förtätar vi nu bemanningen inom hela obstetriken. Inom antenatal/eftervården blir det färre antal familjer som du som barnmorska vårdar och ansvarar för på ditt pass. På förlossningen innebär det att barnmorskan ska kunna arbeta med en födande i aktiv fas. Läkarbemanningen kommer också utökas inom flera enheter. För dig som vill finns möjlighet till rotationstjänst, ett sätt att få ett varierat arbete där du kan utvecklas och nyttja hela din kompetens.

Arbetsbeskrivning

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som barnmorska inom eftervården är att stödja familjen samt att vårda kvinnor och barn utifrån deras medicinska behov. Vi värnar om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan. För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning.

Oavsett vilken enhet du arbetar på kommer du att möta en varm och engagerad personalgrupp med hög kompetens! Genom vår satsning med förtätad bemanning får du mer tid för familjerna.

Eftervården inom vårt verksamhetsområde består av:

  • BB-avdelning 17, en medicinsk eftervårdsavdelning som ävenansvarar för planerade kejsarsnitt.
  • Hotell-BB där vi vårdar kvinnor efter normala förlossningar och har återbesöksmottagningar.
  • Antental- och BB-avdelning 16, en antenatal- och medicinsk eftervårdsavdelning.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38:15 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Kvinnosjukvård och förlossning är sjukhusets största verksamhetsområde med cirka 580 medarbetare. Vi bedriver akut och specialiserad vård inom både öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i sektionerna: gynekologi och obstetrik.

Den gynekologiska sektionen består av en gynekologisk öppenvårdsmottagning, en gynekologisk akutmottagning och en vårdavdelning. Vi har en profilinriktning på benign gynekologisk kirurgi. Vi har nyligen erhållit ett NHV-uppdrag inom avancerad bäckenbottenkirurgi. På vår operationsavdelning har vi robotkirurgi och utför både planerade och akuta ingrepp.

Den obstetriska sektionen omfattar antenatalvård, specialistmödravård, auroramottagning, förlossning, medicinsk eftervård och Hotell BB med återbesöksmottagning. Med drygt 6700 födslar per år är vi en av Sveriges största förlossningsenheter. Förutom stor klinisk verksamhet har vi ett betydande FoUu uppdrag med utbildning och klinisk forskningsverksamhet.

Verksamhetens gemensamma vision är att vi tillsammans ska skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."

Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se

Publicerad den 29 december 2021

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Barnmorskor till antenatal och eftervård, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB