halsojobb.se

logga

Barnmorskor sökes till förlossnings- och kvinnoavdelning i Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-28

Ansök nu

Barnmorskor sökes till förlossnings- och kvinnoavdelning i Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Nu letar Centric Care efter erfarna barnmorskor som vill arbeta på en förlossningsavdelning alternativt kvinnoavdelning/BB i fina Eskilstuna i höst och vinter!

Uppdraget sträcker sig från omgående och minst året ut . Du kan vara med och påverka ditt schema, behov finns på dygnets alla timmar.
Vi hjälper till med boende för dig som inte har det!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för barnmorska på förlossningsavdelningen alternativt kvinnoavdelning/ BB. 

DIN PROFIL
- För arbete på Förlossningsavdelningen:
Legitimerad barnmorska med minst 3 års erfarenhet inom förlossningsvård och genomförd, aktuell CTG-certifiering. Erfarenhet av arbete i Obstetrix journalsystem krävs.

- För arbete på Kvinnoavdelningen:
Legitimerad SSK/barnmorska med önskvärd erfarenhet av arbete på BB och/eller Gynavdelning. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorskor sökes till förlossnings- och kvinnoavdelning i Eskilstuna

Centric Care AB