halsojobb.se

Barnmorska till Växjö

Företag Randstad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Barnmorska till Växjö

 

Vi söker dig som vill arbeta i Växjö med sedvanliga uppgifter för en förlösande barnmorska.
Behovet sträcker sig från v. 50 till och med v. 3 med stor chans till förlängning. Schemat kommer innebära rotation dag, kväll, natt och helg. 

Välkommen med din ansökan redan idag! 
 
Avdelningen består av förlossning, gyn och BB/familjeBB. 
 
Förlossningen har 6 rum där barnmorska ansvarar för 2 rum och arbetar i parvård med barnundersköterska/undersköterska.
Barnmorska med minst tre års klinisk erfarenhet av förlossningsvård.

Förutom attraktiva uppdrag erbjuder vi b.la. kollektivavtal, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Du har kontakt med en konsultchef som är väl insatt i vilka uppdrag som finns och hjälper dig att hitta den lösningen som passar dig bäst.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Sista ansökningsdag. 2019-12-20. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta: 
Rasmus Blomquist, Konsultchef 
rasmus.blomquist@randstad.se


Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Växjö kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Kontaktperson: Rasmus Blomquist

 

 

Dela detta jobb

Barnmorska till Växjö

Randstad