halsojobb.se

Barnmorska till ultraljudsmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Barnmorska till ultraljudsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare.

På Sundsvalls sjukhus görs det årligen ca 4000 ultraljud som till största del utförs av våra barnmorskor.
Nu söker vi ultraljudsbarnmorska till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde 2021-11-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på vår Ultraljudsmottagning/Specialistmödravård utför du ultraljudsundersökningar, ex Rutinultraljud, KUB, tillväxtkontroller, flödesmätningar mm samt tar hand om våra polikliniska patienter på Specialistmödravården.
Under en dag kan du vara på S-MVC mottagningen under förmiddagen och under eftermiddagen göra ultraljudsundersökningar. Ur ett hälsoperspektiv är detta en bra fördelning.

Arbetstiderna är dagtid, 40-timmars arbetsvecka. I framtiden kan det bli aktuellt med rotation mot förlossning eller BB/Gyn-avdelning.
Har du frågor om tjänsten eller något annat om verksamheten är du välkommen att höra av dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens alternativt några års erfarenhet inom barnmorskeyrket. Är du inte färdigutbildad inom ultraljud men har ett brinnande intresse för att lära dig, då är detta ett perfekt tillfälle för dig. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

För oss är din personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra och har förmåga att ta med detta i beräkningen när du fattar beslut och kan anpassa ditt bemötande därefter. Du trivs i samarbetet med kollegor och bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Barnmorska till ultraljudsmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland