halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Barnmorska till Lycksele sommaren 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-30

Ansök nu

Barnmorska till Lycksele sommaren 2022

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care .

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad barnmorska med bred erfarenhet inom både förlossning, BB-vård och postoperativ vård efter gynekologiska operationer. Söker du nya utmaningar efter årsskiftet? Då kan du vara den vi söker till ett uppdrag som bemanningsbarnmorska i Lycksele. Ta chansen att bo och arbeta i en mysig tätort med närhet till kultur och natur samtidigt som du breddar din yrkeserfarenhet och delar med dig av din kompetens som barnmorska. Vi söker dig som kan arbeta treskift, beredskap kan tillkomma efter överenskommelse. 

Vi söker dig som finns tillgänglig för uppdrag i sommar (v23-34). Det är meriterande om du kan jobba treskift heltid under hela uppdragsperioden, men vi söker även dig som kan jobba delar av uppdragsperioden. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med förlossning, BB-vård (främst för graviditeter från v37) samt postoperativ vård efter gynekologiska operationer. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad Barnmorska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet. För att vara aktuellt för uppdraget krävs vana från arbete med förlossning och postoperativ vård efter gynekologiska operationer.
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorska till Lycksele sommaren 2022

Centric Care AB