halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi söker en barnmorska med intresse för gynekologi. Du kommer bland annat att arbeta med fortsatt utveckling av vår dysplasiverksamhet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med bl.a. egen mottagning. Ditt huvudfokus kommer att vara dysplasi med provtagning/uppföljning av patienter. Du kommer också att arbeta med de övriga patienter som söker sig till vår gynmottagning.
Tjänsten innefattar även telefonrådgivning.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad barnmorska med intresse för gynekologi. Vi ser att du gärna har erfarenhet inom området men även nyutexaminerade barnmorskor är välkomna att söka tjänsten.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Ann Samuelsson
Facklig representant, Barnmorska
0498-268222

Kerstin Sjöblom
Enhetschef
0498-268215, 070-4477624

Logga

Barnmorska till gynmottagning

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb