halsojobb.se

Barnmorska till Gynekologisk mottagning, Örnsköldsvik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Barnmorska till Gynekologisk mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård består av en BB/Förlossning/Gyn avd, gynekologisk mottagning samt Specialistmödravård. Förlossningen har cirka 700 förlossningar per år. Gynekologiskmottagning har cirka 5000 besök per år. Då vi är en länsverksamhet samarbetar vi över länet. På kliniken arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng med ett varierat arbete,
Nu söker Gynekologisk mottagning/S-MVC i Örnsköldsvik en Barnmorska för rotationstjänstgöring!

Arbetsuppgifter

Arbetet som barnmorska hos oss består av sedvanliga barnmorskeuppgifter inom gynekologisk mottagning/S-MVC, vilket bland annat innebär telefonrådgivning, bokning av besök, barnmorskebesök för cellprovtagning, preventivmedel, aborter och provtagning. Som barnmorska kan man komma att ha eget ansvarsområde exempelvis inom infertilitet. Även administrativt arbete såsom 1177 och väntelistor med mera ingår i rollen.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad barnmorska, både du som är erfaren eller är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser, vi ser att du är trygg och stabil och har god självinsikt. För oss är det viktigt med teamsamverkan, du arbetar bra med andra kollegor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en kulturell medvetenhet och förstår vikten av ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman

Enhetschef

Telefon: 073-8020700

Mobiltelefon: 073-8020700

E-post: susanne.forsman@rvn.se

Ulrica Karlsson

SRAT

Telefon: +4666089352

E-post: ulrica.karlsson@rvn.se

Dela detta jobb

Barnmorska till Gynekologisk mottagning, Örnsköldsvik

Region Västernorrland