halsojobb.se

logga

Barnmorska till Eskilstuna

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-10

Ansök nu

Barnmorska till Eskilstuna

OM UPPDRAGET
Nu letar vi efter erfarna och duktiga barnmorskor som vill arbeta i Eskilstuna!  Uppdraget sträcker sig från mars- juni med stor chans till förlängning fram till hösten. Uppdrag finns för både dig som är förlösande barnmorska och dig som hellre arbetar på kvinnoklinikens avdelningar såsom BB.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter för barnmorska på förlossning och/ eller vårdavdelning.
 
DIN PROFIL

  • Legitimerad barnmorska med minst tre års erfarenhet inom förlossningsvård och genomförd aktuell CTG-certifiering. 

  • Erfarenhet av Obstetrix Journalsystem krävs. 

  • Van vid att omhänderta akut sjuka nyfödda barn.

  • Har vana av att arbeta på kvinnoklinik/ BB 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorska till Eskilstuna

Centric Care AB