halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad barnmorska och som är trygg i sin yrkesroll för spännande konsultuppdrag på förlossning i Eskilstuna i sommar.  Uppdraget är mellan juni-aug med stora chanser till förlängning för dig som trivs. 

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg barnmorskapå förlossning. Som konsult på förlossning bör du ha minst 3 års erfarenhet inom förlossningsvård och genomförd aktuell CTG-certifiering. Erfarenhet av arbete i Obstetrix journalsystem krävs. Starkt meriterande om du har möjlighet att arbeta kontinuerligt under hela tidsperioden


DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompentensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Barnmorska till Eskilstuna

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb