halsojobb.se

logga

Barnmorska till BB / Förlossning Lycksele 2022

Ansök nu

Barnmorska till BB / Förlossning Lycksele 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad barnmorska med bred erfarenhet inom både förlossning, BB-vård och postoperativ vård efter gynekologiska operationer. Söker du nya utmaningar efter årsskiftet? Då kan du vara den vi söker till ett uppdrag som bemanningsbarnmorska i Lycksele. Ta chansen att bo och arbeta i en mysig tätort med närhet till kultur och natur samtidigt som du breddar din yrkeserfarenhet och delar med dig av din kompetens som barnmorska. Vi söker dig som kan arbeta treskift, beredskap kan tillkomma efter överenskommelse. 

Behov finns från omgående och fram till och med årsskiftet. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med förlossning, BB-vård (främst för graviditeter från v37) samt postoperativ vård efter gynekologiska operationer. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad Barnmorska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet. För att vara aktuellt för uppdraget krävs vana från arbete med förlossning och postoperativ vård efter gynekologiska operationer.
 
OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorska till BB / Förlossning Lycksele 2022

Centric Care AB