halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Förlossning/BB och gynavdelning har ett samlat ansvar för gynekologi och obstetrik. Vi ger vård åt förlossningspatienter, akuta och operationsplanerade patienter, oförlösta och förlösta kvinnor med barn. Som barnmorska arbetar du inom alla områden och även med viss mottagningsverksamhet. På ungdomsmottagningen arbetar du med preventivmedelsrådgivning, samtal, hälsofrämjande frågor och STI för ungdomar upp till 23 år. I arbetet ingår också STI mottagning för de som är över 23 år. På gynmottagningen arbetar du med sedvanlig läkarmottagning för gynekologisk vård, abortverksamhet, preventivmedelsrådgivning och infertilitetsmottagning. På mödrahälsovården arbetar du med förebyggande hälsovård under graviditet, preventivmedelsrådgivning inklusive STI-förebyggande arbete och föräldrastöd under graviditet. Mottagningen inkluderar specialistmödravård.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker ät legitimerad barnmorska. Att du är förlösande barnmorska är ett krav. Vana av BB-/gynvård är högst önskvärt.
Du har också erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete och eller ungdomsmottagning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Barnmorska, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb