halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Barnmorska sökes till rotation mellan specialistmödravård/förlossning

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Barnmorska sökes till rotation mellan specialistmödravård/förlossning

Referens nummer

2021/2600

Är du barnmorska och söker nya utmaningar? Lockas du av tanken att göra skillnad för kvinnor som genomgår svåra graviditeter samt jobba på förlossningen. Då är det kanske dig vi söker!

Om oss 
Vår specialistmödravård ligger på samma avdelning som fostermedicin och våra andra öppenvårdsmottagningar, och i nära anslutning till förlossning, antenatal och eftervårdsavdelning. Vi har ca 13000 besök /år på specialistmödravården och 4700 födslar på förlossningen.

På Karolinska Huddinge arbetar vi varje dag med många spännande patientgrupper och stor mångfald. Vi möter familjer och kollegor från världens alla kulturer. Vi har flera för Stockholm och Sverige unika verksamheter som HIV- mottagning för gravida, Perinatal Psykiatrisk Enheten där vi har tvärprofessionellt samarbete med psykiatrin, kvinnor med immuniseringar, samt diabetesmottagning.

Om tjänsten
Tjänsten är en rotationstjänst mellan specialistmödravården och förlossningen/eftrvården. Som barnmorska på förlossningen arbetar du med födande kvinnor eller som koordinator och på specialistmödravård arbetar du med kvinnor med komplicerade graviditeter. På specialistmödravården har vi ett akutflöde, patienter från andra barnmorskemottagningar samt planerade mottagningar. 

Arbetsuppgifterna är varierade och barnmorskorna roterar mellan de olika uppgifterna som finns:

 • Barnmorskemottagning,

 • Telefonrådgivning

 • Diabetesmottagning

 • Läkarmottagning

Arbetet är självständigt, samtidigt som vi arbetar när våra kollegor. Självklart har vi även ett nära samarbete med läkare och undersköterskor.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 • Tar ansvar för sin uppgift och själv strukturerar sitt angreppssätt samt driver processer vidare.

Vi söker dig som har erfarenhet av specialistmödravård samt förlossning. Du har lätt för att samarbeta för att nå gemensamma mål samt hjälper kollegor och tar egna initiativ. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs och tycker om nya utmaningar. Utöver det är du även lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. Du litar på den egna förmågan och har mod att agera efter egen övertygelse.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad barnmorska

Meriterande:

 • Erfarenhet av mödravårdsarbete.

 • Erfarenhet av förlossningsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Catarina Arnelo

Telefon
Catarina.arnelo@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Barnmorska sökes till rotation mellan specialistmödravård/förlossning

Karolinska Universitetssjukhuset