halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi en duktig barnmorska till uppdrag på obstetriska specialistmottagningarn i Uppsala i höst! Uppdraget sträcker sig från slutet av augusti tom december.

Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde Kvinnosjukvård och sektionen innefattar Förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt Obstetriska specialistmottagningarna. Obstetriska specialistmottagningarna består av Ultraljudsmottagning, Bedömningsmottagning, Specialistmödravård, Aurora mottagning, BB på väg, Återbesöksmottagning samt Amningsmottagning.

Arbetstiderna är förlagda främst på dagtid, men eventuella kvällspass.

Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska.

Journalsystem: Cosmic

DIN PROFIL

Legitimerad barnmorska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som barnmorska.
Ultraljudskompetens samt KUB-certifierad.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!


 

Logo

Barnmorska dagtid till Uppsala i höst!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb