halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Barnmorska BB söder om Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-09

Ansök nu

Barnmorska BB söder om Stockholm

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. 

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är legitimerad Barnmorska med några års erfarenhet från arbete på BB till ett bemanningsuppdrag hos en kund söder om Stockholm. Uppdraget innebär arbete på eftervårdsavdelningen med postoperativ vård efter kejsarsnitt samt omvårdnad och stöttning av den nya familjen. I dina arbetsuppgifter ingår delning av läkemedel så som antibiotika och smärtlindring, kontroller av blodtryck, provtagning samt hemskrivning vilket inkluderar information i samband med detta och bokning av återbesök. 

Vi söker dig som finns tillgänglig och önskar jobba med kontinuitet under perioden Januari tom Juni 2022, med eventuellt möjlighet till förlängning över sommaren. Vi ser gärna att du som söker kan jobba heltid under perioden men även annan tjänstgöringsgrad kan vara aktuell, dock en ströpass. Arbetstid dag, kväll och natt, vardagar samt helg. Du är med och påverkar ditt schema. 

DIN PROFIL

Legitimerad Barnmorska med några års erfarenhet inom din profession. Du är trygg i din yrkesroll och har minst ett års erfarenhet från arbete på BB. Du ska ha genomgått en S-HLR utbildning de senaste 12 månaderna. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Barnmorska BB söder om Stockholm

Centric Care AB