halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vill du flytta till Gotland? Kanske kan vi "skräddarsy" något som stämmer med dina önskemål så att du vågar ta steget att prova!

Avdelningen för obstetrik och gynekologi består av förlossning, BB och gyn, där vi idag arbetar utifrån ett hälsosamt ledighetsönskeschema.
Du som personal är viktig, varför vi gärna sätter dig i centrum så att du kan sätta patienten i centrum. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat och högt i tak med personlig utveckling och öppenhet som mål.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta med förlossning, BB och till viss del gyn-patienter. Du handlägger normala och komplicerade förlossningar och arbetar i team med undersköterska och läkare. Tillsammans eftersträvar ni en god förlossningsupplevelse för familjen.

Under BB-tiden stöttar du tillsammans med en undersköterska föräldraparet i sina nya roller som föräldrar med stort fokus på hud-mot-hud och amning.

På gyn-avdelningen vårdar du framför allt sjuka och nyopererade patienter samt antenatal-patienter.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är ny i rollen som legitimerad barnmorska eller dig som redan är trygg i din yrkesroll som förlösande barnmorska och gärna genomgått BLUBB-utbildning, men det är inget krav. På Gotland har du tid med den födande - vilket är en styrka hos oss!

Du har ett lyhört och ödmjukt tillmötesgående. Du har även erfarenhet av BB-vård och gärna även från arbete på en gynekologisk avdelning.

Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser mot andra enheter.

Vidare värdesätter vi ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara en av våra nya kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Kvinnoavdelningar, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Anna Hörsne-Malmborg
Enhetschef förlossning/BB och gynavdelning
0498-268079

Ann Samuelsson
Facklig representant, Barnmorska
0498-268222

Ansökan

Referensnummer
A916035

Sök senast
2019-12-29

Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Barnmorska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb