halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu ytterligare en Psykolog till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Arbetsbeskrivning

I utredningsgruppen kommer du arbeta med utredning och diagnosticering av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som din huvudsakliga arbetsuppgift, huvudsakligen ADHD och Autism. Utredningsgruppen inom BUP utreder för närvarande barn och ungdomar i åldern från 5 18 år.
Utredningsgruppen har ett väl etablerat flöde där du har ett nära samarbete med läkare i utredningsprocessen. Flertalet psykologstuderanden som är anställda som psykologassistenter finns som en resurs i utredningsgruppen. Din roll är att tillsammans med psykologkollega arbetsleda och handleda dessa psykologassistenter. De ärenden som du möter i detta uppdrag har sällan annan betydande psykiatrisk samsjuklighet eller problematik, vilket gör det möjligt att utföra utredningar som blir sammanhållna över kortare tid. Undantagsvis förekommer också ärenden då mer tillämpad utredningsmetodik förekommer (TA). Det är en fördel om du är kunnig inom övrig psykiatrisk diagnostik och behandling för att på ett patientnära sätt kunna samråda med och samarbeta med andra medarbetare på BUP, där både individorienterade och familjeorienterade behandlingsmodeller finns. Det är inte heller ovanligt att inom ramen för en utredningsprocess ge viss psykoedukation om andra psykiatriska tillstånd och behandlingsinsatser.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn- och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. Möjlighet finns till specialistutbildning inom neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. För psykologer under specialistutbildning inom regionen finns ST-studierektor och väl utarbetat program enligt regionens karriärvägar för psykologer. Psykologer med specialistkompetens erbjuds tjänst som specialistpsykolog.

Kännedom om elevhälsans uppdrag och arbetsområde är en fördel, då kontaktpunkter med skolan och elevhälsan är en viktig del i en utredningsprocess.
Vi ser gärna att du gillar att hålla i gruppverksamheter, både vad gäller utförande och planering av gruppverksamhet.
Tjänsten kräver god förmåga till planering och organisering av eget och andras arbete. Erfarenhet av planering av verksamhet med större patientflöden och arbetsledande inslag är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsén
Områdeschef
Telefon: 070 3176469
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se
Namn: Karin Linder
Specialistpsykolog Utredningsgruppen
Telefon: 0730624684
Email: karin.linder@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Bäckström Karlsson
Psykolog
Telefon: 063–153972
Email: maria.backstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/810/2021
Sista ansökningsdag: 2022-02-02

Barn- och ungdomspsyk välkomnar Leg. Psykolog till utredningsgruppen!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb