halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu barnsjuksköterska eller intensivvårdssjuksköterska till barnkardiologeni Göteborg. Uppdraget gäller heltid från början av junioch pågår till slutet avaugusti.Vårdavdelningenbedriver hjärtsjukvård för såväl nyfödda bebisar som barn och ungdomar upp till 18 år. Avdelningen har planerad verksamhet med både utredning, behandling och hjärtkirurgi. Mantar även emot akuta patienter dygnet runt. 15 vårdplatser.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning med barnkardiologisk inriktning.

DIN PROFIL

Specialistsjuksköterska inom barn/ungdom alt. intensivsjukvård med minst två års yrkeserfarenhet.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Barn/IVA- sjuksköterska till barnkardiologen i Göteborg

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb