halsojobb.se

Om verksamheten
Hörsel- och Balansmottagningarna för Diagnostik finns i Huddinge och Solna. Vi har ett nära samarbete med mottagningen för Hörselhabilitering Barn och Ungdom samt Hörselrehabilitering Vuxna på Rosenlund som efter diagnostisering är nästa instans för våra patienter.

På Hörsel- och Balansmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt mellan audionomer, läkare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterska, medicinska sekreterare och vårdadministratörer. 
Vi söker nu ett vikariat för audionom.

Vi erbjuder 
För att du som nyanställd ska få en bra start i ditt nya arbete lägger vi stort fokus på en bra anpassad introduktion och mentorskap. 

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna med hörsel- och balansutredningar ingår ton- och talaudiometri för vuxna och barn från fem års ålder. Även specialmätningar såsom ABR och impedans ingår. Alla förekommande hörselmätningar sker vid egna självständiga audionommottagningar och till läkarmottagningar. 
 
I tjänsten ingår handledning av studenter. Vi anordnar även en del föreläsningar där audionomer är delaktiga. Vi arbetar tvärprofessionellt och har regelbundna ronder med patientfall tillsammans med audionomkollegor och läkare. 

Tidsperioden för vikariatet är 2021-01-04 - 2021-06-30

Vi söker
Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta mot fastställda mål och är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra vilket ställer krav på god social kompetens och pedagogisk förmåga. Vi värdesätter att du är engagerad och initiativtagande samt har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess och i utvecklandet av vår verksamhet.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad audionom

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket. Har du även erfarenhet av arbete med barn ses detta som meriterande. 

Välkommen med din ansökan!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik, Vikariat

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb