halsojobb.se

-->

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-16

Ansök nu

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

 

Vi erbjuder 
Hörsel- och Balansmottagningarna för Diagnostik finns i Huddinge och Solna. Vi har ett nära samarbete med mottagningen för Hörselhabilitering Barn och Ungdom samt Hörselrehabilitering Vuxna på Rosenlund som efter diagnostisering är nästa instans för våra patienter. På Hörsel- och Balansmottagningen arbetar vi tvärprofessionellt mellan audionomer, läkare, ingenjörer, undersköterskor, sjuksköterska, medicinska sekreterare och vårdadministratörer. 

Vår verksamhet behöver förstärkning och vi söker därför en audionom med huvudfokus barn.
 
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande hörselmätningar för barn i huvudsak mellan 0-4 år vid egna självständiga audionommottagningar och till läkarmottagningar. Efter hörselscreening för nyfödda utförs uppföljande diagnostik där OAE, aABR , ABR-hörtröskelbestämning och ASSR ingår. 

För att du som nyanställd ska få en bra start i ditt nya arbete lägger vi stort fokus på en bra anpassad introduktion och mentorskap. 
 
I tjänsten ingår handledning av studenter. Vi anordnar även en del föreläsningar där audionomer är delaktiga. Vi arbetar tvärprofessionellt och har regelbundna ronder tillsammans med audionomkollegor och läkare. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta mot fastställda mål och är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga.

Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra vilket ställer krav på god social kompetens och pedagogisk förmåga.

Vi värdesätter att du är engagerad och initiativtagande samt har ett aktivt deltagande i din egen läroprocess och i utvecklandet av vår verksamhet.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad audionom
Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket.
 
 Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Audionom till Hörsel- och Balansmottagningen, Diagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset