halsojobb.se

-->

Audionom till Barnhörselhabilitering

Ort
Utgår

2020-02-05

Ansök nu

Audionom till Barnhörselhabilitering

Karolinska Universitetssjukhusets nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där patientområde (PO) öron näsa hals (ÖNH) ingår. Vårdenheterna har en hög grad av specialisering och arbetet sker nära integrerat med utbildning och omvårdnadsforskning. Patientområdet ÖNH, är ett av de större inom Tema Trauma och reparativ Medicin och har flera beröringspunkter med andra teman och patientområden. PO ÖNH ger unika möjligheter till att bygga och utöva värdebaserad vård. Multiprofessionell vård för patienter som behöver ett omhändertagande som kan vara av både medicinskt, kirurgiskt, tekniskt, pedagogiskt och psykosocialt. Patientgrupper inom PO ÖNH utgörs bland annat av hörselnedsättning, tinnitus, yrsel- och balansstörningar, otologiska sjukdomar, facialispares, näs- och bihålesjukdomar, mun och halssjukdomar samt benigna ÖNH-tumörer.  

Hörsel och Balans ingår i patientflödena Öron hörsel balans barn respektive vuxen. Hörsel- och Balansmottagningarna för diagnostik finns i Huddinge och Solna. Hörselhabilitering barn respektive vuxen finns i Rosenlunds sjukhus, mitt i centrala Stockholm. På hörselhabilitering barn arbetar vi i tvärprofessionella team där vi ger stöd och insatser till barn och ungdomar med hörselnedsättning/dövhet och deras familjer.  

Nu söker vi en audionom som vill vara med och arbeta tillsammans med oss på vårdenheten för barn.  

Vi erbjuder ett stimulerande arbete som audionom i Patientflöde Öron, hörsel och balans barn vid vårdenheten Barnhörselhabilitering. Du kommer vara en viktig resurs på enheten och en av 50 medarbetare som tillsammans arbetar i fyra tvärprofessionella team med hörselhabiliterande insatser till barn och ungdomar mellan 0 – 20 år.  

Om tjänsten  
I arbetsuppgifterna ingår hörselmätningar, hörapparatutprovning samt förskrivning av hjälpmedel till barn och ungdomar. Du arbetar självständigt med barnet/ungdomen likväl som att du utför hörselmätningar till läkar- och teammottagningar. Viss del föreläsning till våra utbildnings- och kursverksamhet kan bli aktuellt.  

Vi arbetar tvärprofessionellt och har regelbundna audionom- och teamronder. Du kommer ha ett nära och utvecklande samarbete med audionomkollegor likväl som med övriga kollegor från andra professioner. I varje tvärprofessionellt team ingår bland annat audionomer, logoped, läkare, kurator, psykolog, specialpedagog.  

Vi söker  
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, noggrann och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra, vilket ställer krav på god social kompetens och pedagogisk förmåga.  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, är engagerad och initiativtagande.  

Kvalifikationer  
Legitimerad Audionom. Erfarenhet av kliniskt arbete med hörapparatanpassning och hörselmätningar är meriterande. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är önskvärd.  

Intervjuer kommer att ske löpande.  

Välkommen med din ansökan!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Audionom till Barnhörselhabilitering

Karolinska Universitetssjukhuset