halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Astma/KOL sjuksköterska till Väla Hälsocenter

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Astma/KOL sjuksköterska till Väla Hälsocenter

Vi har nu möjlighet att välkomna en sjuksköterska till vårt astma/KOL-team! 

Är du en engagerad och driven sjuksköterska med kompetens inom Astma- och KOL och känner dig sugen på nya utmaningar, då kan det här vara arbetet för dig. Hos oss på Väla Hälsocenter får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Dina arbetsuppgifter

Eget mottagningsarbete motsvarande 50% där du arbetar med rökavvänjning och uppföljning av vårdcentralens Astma/KOL patienter och där du även bistår läkarna i utredningen av nya patienter. Du kommer att ha ett extra samarbete med den läkare som har ansvaret för vår Astma/KOL-mottagning och blir också ansvarig för att sköta den läkarens väntelista. Arbetet kan även komma att innebära en viss del mottagningsarbete, triagering, telefonrådgivning, digital rådgivning och vaccinering. 

Din profil
Vi söker en positiv, engagerad och ansvarstagande person med god förmåga att planera och organisera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva egen mottagning och är du diplomerad rökavvänjare och har vidareutbildning inom Astma/KOL är detta meriterande. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande i mötet med såväl patienter som kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling och att vara med och påverka. För oss är det viktigt att alla får möjlighet till vidareutveckling och att alla bidrar i enhetens utveckling över tid. Hos oss får du en stabil arbetsplats där vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi värdesätter goda relationer och ser det som självklart att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! 

Anställning och ansökan
Typ av anställning: Tills vidare, inleds med 6 mån provanställning

Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras, minimum 50%

Tillträde: Efter överenskommelse

Mer om tjänsten
Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tf. verksamhetschef Annette Davidsson tel. 072-194 34 84

annette.davidsson@primavard.se

Om vårdcentralen
Väla Hälsocenter ligger nära Väla köpcentrum och hit är det lätt att komma med buss, tåg och bil. Till vårdcentralen finns en filial, Väla Hälsa och Vaccin, med placering på Väla köpcentrum. Väla Hälsocenter är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister, dietist, fysioterapeuter, arbetsterapeut och socionom och rehabkoordinator. Vi finns nära Väla Köpcenter och vi har ca 6100 listade patienter. Till vårdcentralen finns en filial på Väla köpcentrum som heter Väla Hälsa och Vaccin. 

Läs vidare här: https://primavard.se/vala-halsocenter

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Astma/KOL sjuksköterska till Väla Hälsocenter

Prima Vård AB