halsojobb.se

logga

Assistent till barnkund i Höganäs

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-20

Ansök nu

Assistent till barnkund i Höganäs

I detta uppdrag kommer du att hjälpa till i vardagen med diverse sysslor såsom toalettbesök, dukning, läxhjälp, matlagning, och aktiviteter utanför hemmet som till exempel biobesök, skytte och hockey. Arbetet kräver att du är en lugn och strukturerad person som ej påverkas av stress. Du ska arbeta utifrån kunds nivå och anpassa arbetet därefter.

Arbetsbeskriving

Nu söker vi en assistent till en av våra barn-kunder.

I detta uppdrag kommer du att hjälpa till i vardagen med diverse sysslor såsom toalettbesök, dukning, läxhjälp, matlagning, och aktiviteter utanför hemmet som till exempel biobesök, skytte och hockey.

Arbetet kräver att du är en lugn och strukturerad person som ej påverkas av stress. Du ska arbeta utifrån kunds nivå och anpassa arbetet därefter.

Vi vill att du har körkort, är rökfri och kan inse vikten av att sätta kunden i focus under ditt arbetspass, mobilen stoppas alltså undan under arbetstid. Djur finns i hemmet.

Du som söker ska ha barnasinnet i behåll och inte vara rädd för att hitta på hyss.

Tjänsten är på 60 % och arbetstiden är förlagt på kvällar helger på ett rullande 5 veckors schema. På lov och röda dagar kommer tiden att utökas efter behov. Resor med övernattningar förekommer, tiden schemaläggs och reseavtal skrivs vid dessa tillfällen. Schemat kan ändras utefter behov och aktiviteter.

Utdrag från belastningsregistret är ett krav.

 

Dela detta jobb

logga
Assistent till barnkund i Höganäs

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB