halsojobb.se

Assistent med omvårdnadserfarenhet sökes för timvikarie och sommarjobb i Ystad.

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-10

Ansök nu

Assistent med omvårdnadserfarenhet sökes för timvikarie och sommarjobb i Ystad.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Brinner du för att arbeta med människor?
Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!
Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter
Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning, stöttning med att äta och att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela uppdragsgivarens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta med nänniskor och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd.
Utbildning eller pågående studier inom vård och omsorg är meriterande.

KRAV Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Arbetstid/Varaktighet                                                                                                 Sommarjobb samt timanställning vid behov. 

Arbetstiderna variera mellan dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.

n
Timlön. Kollektivavtal KFO.


Kontaktperson
Kundansvarig Angela Jalkhed  Mobil nr: 0739-015606


Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2019-04-28 Ansökningar behandlas löpande.

Förenade Care AB Personlig Assistans                                                                       Geijersgatan 4a.  216 18 Limhamn

Dela detta jobb

Assistent med omvårdnadserfarenhet sökes för timvikarie och sommarjobb i Ystad.

Förenade Care AB