halsojobb.se

-->

Arbetsterapeuter till slutenvården i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Arbetsterapeuter till slutenvården i Huddinge

Är du en erfaren arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Vi söker nu två vikarierande kollegor för uppdrag inom Tema Inflammation och infektion respektive Tema Cancer, som vill vara med och driva vår verksamhet framåt!

Vi erbjuder

Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig väldigt mycket inom arbetsterapi. Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team, genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Om tjänsten

Som arbetsterapeut med uppdrag inom Inflammation och infektion samt Cancer träffar du vuxna patienter som vårdas i sjukhusets slutenvård på lung-, infektion-, gastro- och hematologavdelningar. Du ingår i team där du bidrar med din kompetens för att möta patientens behov av utredning och behandling. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • kartläggning av ADL-förmåga
 • utredning av kognitiv funktion
 • rådgivning till patient och anhörig
 • att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov
 • handleda studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Annonsen avser två stycken vikariat med tillträde snarast och som varar till och med 2020-10-14. Vikariaten är på heltid (40 h/vecka), med möjlighet till diskussion om förändrad arbetsgrad. Du erbjuds även möjlighet att kombinera egna studier eller forskning med klinisk verksamhet.

Vi söker   

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot ibland är högt och arbetsuppgifterna varierande.

Som person är du nyfiken, flexibel och påläst. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga. Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet. Vidare har du ett stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Meriterande:

 • Magister- master-, specialist- eller doktorsexamen
 • Erfarenhet av att bedriva utvecklings/forskningsprojekt
 • Erfarenhet av studenthandledning
 • Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. Personligt brev
 2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
 3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall) såsom yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Genom vår organisering kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Arbetsterapeuter till slutenvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset