halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeuter till Enheten för hälsa och förebyggande arbete

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-24

Ansök nu

Arbetsterapeuter till Enheten för hälsa och förebyggande arbete

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Inom vård- och omsorg i Hallsbergs kommun arbetar vi med ständiga förbättringar. Ett led i detta arbete är att hälso- och sjukvårdsenheten under hösten går in i en ny organisation och bildar Enheten för hälsa och förebyggande arbete tillsammans med nuvarande Enheten för förebyggande arbete.

Enheten kommer att bestå av två ben med varsin Enhetschef. Du kommer ingå i den delen som Arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker, dagverksamhetspersonal, Anhörigkonsulent, Äldrekonsulent och demensvårdsutvecklare ingår. I det andra benet finns våra sjuksköterskor och undersköterskor med utökad delegering.

Hallsberg kommuns hälso- och sjukvård är indelad i geografiska områden. Den kommunala hälso- och sjukvårdens uppdrag finns inom hemtjänsten, särskilt boende, funktionshinderområdet och dagverksamheter.

En utökning av arbetsterapeuttjänster har skett och idag har vi 10 tjänster plus en pooltjänst. Tre av dessa tjänster är vakanta och vi söker nu arbetsterapeuter till följande uppdrag;

  • ansvar för Sköllergårdens vård och omsorgsboende i Pålsboda och där samarbetar du nära en kollega som har ansvar för Östra distriktet.

  • ansvar för vård och omsorgsboenden i centrala Hallsberg. Denna tjänst kommer sedan flytta med till vårt nya vård- och omsorgsboende Blomsterängen som öppnar under år 2023. På Blomsterängen kommer det arbeta 3 arbetsterapeuter i nära samarbete.

  • ansvar för distrikt centrala Hallsberg. I centrala Hallsberg kommer 3 distriktsarbetsterapeuter att samarbeta.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är arbetsterapeut och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Du är drivande och lösningsfokuserad samt van att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hemsjukvården. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Du kommer att arbeta i team med andra arbetsterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och enhetschefer.

Kompetenskrav:

Legitimerad arbetsterapeut - god datorvana - B- körkort

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så skicka gärna in ditt CV och ditt personliga brev redan idag.

Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktperson:

Anette Broman (sem v.35-36)

Enhetschef, Enheten för förebyggande arbeta

Anette.broman@hallsberg.se

0582-685445

Monica Gustafsson

Tf enhetschef för hälso- och sjukvård

monica.gustafsson@hallsberg.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeuter till Enheten för hälsa och förebyggande arbete

Hallsbergs kommun