halsojobb.se

Arbetsterapeut till Tunåsen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Arbetsterapeut till Tunåsen

Vi söker en driven Arbetsterapeut till Tunåsens äldreboende
Vi söker dig som vill arbeta på ett äldreboende och göra skillnad för de boendena. Vår arbetsterapeut har valt att gå vidare till annat arbete och nu söker vi en ny. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker?

Tunåsen är ett äldreboende beläget i Svartbäcken i centrala Uppsala. Förenade Care driver Tunåsen på uppdrag av Uppsala Kommun. Tunåsen innefattar 3 avdelningar, 2 för personer med stort omvårdnadsbehov och 1 avdelning för personer med demenssjukdom, totalt 47 boende.

Vi strävar efter att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. För att lyckas med detta måste vi bl a ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare som ser utvecklingsmöjligheter både inom sin profession och i omvårdnadsarbetet. Vår målsättning är att rekrytera de absolut bästa medarbetarna – är du en av oss?

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut ansvarar du för att göra bedömningar av aktivitetsförmågan hos våra boenden, samt förskriver hjälpmedel. Du håller förflyttningsutbildning för övrig personal tillsammans med vår fysioterapeut. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med & påverkar & utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig fysioterapeut, sjuksköterska, läkare, verksamhetschef, gruppledare & omvårdnadspersonal.  Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    

Arbetstid/varaktighet
50%

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpnade.

Kontaktperson
Ann-Sofie Lund Verksamhetschef
Mobil: 076-104 97 48
Mail: ann-sofielu@forenadecare.se

Adress:  Hallstensgatan 20, 753 35 Uppsala

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Tunåsen

Förenade Care AB