halsojobb.se

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Är du vår nya medarbetare i sommar? Du kommer att ingå i ett väl fungerande team tillsammans med ett 30-tal kollegor med bred erfarenhet från olika verksamheter. Tillsammans med en fysioterapeut ansvarar du för den övergripande rehabiliteringen i patientens egna hem, på särskilt boende eller på korttidsboende. Dina arbetsuppgifter innebär ADL bedömningar, hjälpmedelsförskrivning, träning av ADL förmåga, utfärdande av intyg inför bostadsanpassning samt instruera/utbilda/handleda anhöriga och omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet kring patienten. Åtgärderna utgår från patientens mål och behov och anpassas individuellt med syfte att stödja till ökad självständighet och delaktighet i vardagslivet. Vi erbjuder dig ett trevligt arbetsklimat med nära kollegialt samarbete där du själv planerar din arbetsdag. Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalitet och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Arbetsterapeut. Du tycker om att samarbeta med kollegor och andra professioner i organisationen. Övriga personliga egenskaper som vi värderar är engagemang, lyhördhet och förmågan att ta egna beslut. Du är tydlig i din kommunikation, både skriftligt och muntligt. Vana att hantera dator och mobiltelefon behövs också för tjänsten. I arbetet innebär det även att du ska vara kommunikativ och ha lätt för att skapa nya kontakter. Vi vill även att du har förmågan att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt där kundens resurser och förmågor sätts i fokus. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är också att du arbetar efter Hemvårdsförvaltningens värdegrund med ledorden, Tillit, Respekt och Ödmjukhet. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad får du möjlighet att utvecklas i en kreativ miljö tillsammans med positiva kollegor. Körkort för personbil med manuell växellåda krävs också i tjänsten.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
• Heltid • Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till
2020-08-31
Publicerad
2020-01-24
Ansök senast
2020-02-29

Upplysningar

  • Tomas Kristensson
    Enhetschef
    Telefon: 0761-147348
  • FSA
    Telefon: 035-139568

Ansökan

Referensnummer
C34534 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag (442.3) på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi kommer att kalla till intervju löpande under våren, så tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut. Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Halmstads kommun