halsojobb.se

logga

Arbetsterapeut till Södra Öland!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Arbetsterapeut till Södra Öland!

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga Kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som driva av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Vår rehabiliteringsenhet har 6 arbetsterapeuter och 5 fysioterapeuter fördelade på två team, ett i Färjestaden och ett i Mörbylånga. Vi är ett gäng som tillsammans har lång och gedigen erfarenhet. Vi värdesätter gemenskap och kollegial samverkan. Vi bollar lösningar för att utveckla verksamheten och insatserna för patienterna. Tillsammans skapar vi växtkraft och livskvalitet för de vi finns till för.

En av våra arbetsterapeuter skall under hösten jobba med ett projekt för att utveckla insatserna inom demensvård, vi söker nu en vikarie för henne.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med fysioterapeut där ni ansvarar för ett geografiskt område. I arbetet ingår bland annat att göra bedömningar av patienters aktivitetsförmåga, träningsinsatser i hemmet, förskrivning av hjälpmedel. Råd, utbildning och handledning av personal är en viktig del av arbetet. Alla åldrar ingår i vår målgrupp men de flesta av patienterna är äldre.

Kommunal rehabilitering har mycket spännande uppgifter och utmaningar framför sig i utvecklingen av Nära vård! Hos oss får du vara med och följa utvecklingen framåt på nära håll.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.
Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Du får en mentor under vikariatstiden och arbetsgruppen hjälps åt och stöttar varandra. Erfarenhet från området är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet: Att du har ett intresse för rehabilitering i hemmiljö, är nyfiken, gillar problemlösning, trivs med ett flexibelt arbete och ett nära samarbete med andra professioner. Du har förmåga att på ett pedagogiskt sätt förmedla kunskap utifrån var individen befinner sig. Detta värdesätter vi när vi rekryterar till vårt team.

Tjänsten är placerad i Mörbylånga. Om erforderliga beslut fattas kan en tillsvidaretjänst bli aktuell 2022. B-körkort krävs.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 20211001 eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Varaktighet: 3-6 månader

Lön

Månadslön

Kontaktpersoner

Ingegerd Sjöstrand, Enhetschef
070-598 28 59
Ingegerd Sjöstrand

Fackliga företrädare

Johanna Sjöstrand, Leg arbetsterapeut
0485-453 67
Johanna Sjöstrand

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till Södra Öland!

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg