halsojobb.se

-->

Arbetsterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Arbetsterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Är du en erfaren arbetsterapeut med intresse för akutsjukvård, forskning och utveckling? Vi söker nu en kollega för uppdrag inom Tema Inflammation och infektion som vill vara med och driva vår verksamhet framåt!

Vi erbjuder

Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att utvecklas.

Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team, genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad inom området infektions- och inflammationssjukdomar, där du även arbetar i nära samarbete med kollegor inom områden som cancer och hjärta/kärl. Som arbetsterapeut inom området inflammation och infektion möter du bland annat patienter som vårdas på slutenvård vid olika infektions- och lungsjukdomar. Arbetet sker huvudsakligen inom slutenvården där du ingår i team och bidrar med din kompetens för att möta patientens behov av utredning och behandling. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • kartläggning av ADL-förmåga
  • handstatus
  • utredning av kognitiv funktion
  • rådgivning till patient och anhörig.

I arbetsuppgifterna ingår också att bidra i utvecklandet av vårdprogram och arbetsflöden utifrån evidens och patientens behov. Du kommer att handleda studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Annonsen avser tillsvidareanställning, heltid (40 h/vecka), med möjlighet till diskussion om förändrad arbetsgrad. Tillträde sker snarast. Du erbjuds även möjlighet att kombinera egna studier eller forskning med klinisk verksamhet.

Vi söker   

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus, där tempot ibland är högt och arbetsuppgifterna varierande.

Som person är du nyfiken, flexibel och engagerad. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga. Du är en person som vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Vi förväntar oss ett aktivt deltagande i din egen lärprocess samt i utvecklandet/driften av vår verksamhet. Vidare har du ett stort intresse för ett patientnära vård- och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Meriterande:

  • Magister- master- eller specialist
  • Erfarenhet av att bedriva utvecklings/forskningsprojekt
  • Erfarenhet av studenthandledning
  • Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Hälsoprofessioner samlar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion. Vi erbjuder högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset