halsojobb.se

Hälso- och sjukvårdsavdelningen

Vill du arbeta i vårt team som jobbar effektivt med hälso- och sjukvårdsinsatser inom gruppboenden, socialpsykiatri och ordinärt boende? Sök tjänsten som arbetsterapeut redan idag!

Vi utför hälso och sjukvårdsinstser inom gruppboenden, socialpsykiatri och ordinärt boende. Vi är en avdelning som arbetar effektivt och trivs tillsammans. Arbetsplatsen har en fin sammanhållning. Hos oss får du många kollegor med lång erfarenhet av att arbeta med denna patientkategori. Du kommer arbeta i ett team som består av arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter.

Läs mer om arbetsplatsen här: Uppsala kommun (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår bland annat att göra olika bedömningar så som behov av och förskriva hjälpmedel, bedöma och intyga behov av bostadsanpassning, utbilda och handleda personal samt ha god kontakt med patientens kontaktnät. Arbetet innebär ett gott och nära samarbete med chefer och medarbetare i de olika verksamheterna. Arbetet kräver att du har förmåga att göra egna bedömningar och fatta beslut.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är önskvärt om du även har erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Du har körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i flera språk.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Ramén, verksamhetschef, 018-727 84 29

Facklig företrädare: ??

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsterapeut till hälso- och sjukvårdsavdelningen i Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Dela detta jobb