halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsterapeut till Förenade Care Ekhöjden äldreboende

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Arbetsterapeut till Förenade Care Ekhöjden äldreboende

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Förenade Care Ekhöjden på uppdrag av Sundbybergs Stad. Boendet erbjuder 65 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område.

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Ansvarig för verksamheten är verksamhetschef tillsammans med biträdande verksamhetschef. Konceptet ”Leva livet” har sin grund i tanken att alla skall leva sitt liv hela livet ut, även som gammal, funktionsvarierad eller sjuk.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi söker en arbetsterapeut på heltid.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Svensk legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom treserva dokumentationssystem.

Personliga egenskaper

Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

 Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

 Krav

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetstid/Varaktighet 

100 % mån-fredag dagtid, tillsvidareanställning.  Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse

Lön Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Kontaktperson

Marie Dorisca

Verksamhetschef

E-post: mariek@forenadecare.com

Mobil: 072-854 39 09

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Förenade Care Ekhöjden äldreboende

Förenade Care AB